Hva skjer på biblioteket?

Det finnes flere ulike muligheter for å få oversikt over hvilke arrangementer vi har på biblioteket og hvordan man får tak i billetter. Vi legger ut arrangementene våre på facebook-siden vår, hjemmesiden og infoskjermen på biblioteket.

Hvordan få billetter?

Vi selger billettene via en tjeneste kalt TicketCo. Billetter kan du kjøpe enten via hjemmesidens kalender (eller på Facebook) ved å trykke på billetter-ikonet, eller i skranken hos oss under betjent åpningstid.

Mange arrangementer er også gratis og åpne for alle. Disse er det ikke nødvendig å ha billett til.

Hva slags arrangementer har biblioteket?

Det er mange ulike arrangementer som kan dukke opp hos oss! Vi har et stort og flott arrangementsområde i det nyoppussede biblioteket og kan derfor ta imot det meste. Vi har konserter, foredrag, festivaler og litteraturgrupper.

Vi har også noen faste arrangementer; På barneavdelingen er det åpen fortellerstund hver første onsdag i måneden. For voksne er det Bokraddel hver siste torsdag i måneden, hvor vi snakker om nye bøker på hylla og hva vi har lest og anbefaler. Begge disse er gratis og åpen for alle.

Spørsmål om arrangementer kan sendes til: folkebiblioteket@haugesund.kommune.no

Kaféen vår, «Hos Carlos», har ofte åpent på våre kveldsarrangementer, ved eksterne møter/arrangement må det gjøres egne avtaler. (carlos@hoscarlos.no)