Fra februar 2018 skal Haugesund bibliotek pusses opp, og i den forbindelse er hele biblioteket tømt for bøker. Mesteparten er pakket ned og satt på lager, og vil være utilgjengelig for bruk under hele stengeperioden. I Djupaskarsveien 30 finner man voksenavdelingen, lokalhistorisk avdeling, musikkavdeling samt aviser og tidsskrifter. Lokalene er mye mindre enn i Kirkegaten, og utvalget vil dermed bli mindre, men vi har pakket det fullt av gode bøker og kan imidlertid låne inn materiale fra andre bibliotek, så ta kontakt med oss om det er noe dere ikke finner på hyllene.

Når det gjelder tilgang på de lukkede historiske samlingene har det dessverre ikke vært mulig å gjøre plass til dem i midlertidige lokaler. Haugesunds-, Rogalands- og Hordalandssamlingene, samt avismagasinet vil derfor være utilgjengelig hele oppussingsperioden.

På Gamle Slaktehuset vil barne- og ungdomsavdelingen, samt internasjonal avdeling holde hus. Vi er så heldige å få låne Småsalen mens biblioteket er stengt, skilt er satt opp ved inngangsdøren.

Er det noe dere lurer på så ta gjerne kontakt med oss.