Prosjektleder Ingrid Bie Helgesen med et knippe av bøkene som 2.åringene skal få.

Barna på 8.mnd vil motta boka om Revungen. Det er en bok uten tekst som kan brukes på alle språk.

HURRA!!

Vi er utrolig glade for å motta en raus gave fra Sparebank-stiftelsen SR-Bank til Bokstart-prosjektet vårt.
Haugesund folkebibliotek og helsestasjonene i Haugesund samarbeider om dette spennende prosjektet, som skal motivere foreldre til å starte med tidlig lesing hjemme.
Når barnet er på 8.mnd- og 2.års kontroll, vil foreldrene motta et gavebrev på en fin småbarnsbok, som kan hentes på bibliotekets barneavdeling.

«Vi likte at dere jobber tverrfaglig mot barn, og at prosjektet er veldig konkret» sier Inger Rossebø og Astrid Børresen i SR-bank.
«Gode lesevaner starter tidlig og vi syns det er viktig å motivere foreldre til å lese for barna sine», sier de videre.
– Gaven vil bidra til at vi gjennom samarbeidet med helsestasjonene vil nå alle barn og foreldre, ikke bare de som kommer på biblioteket på eget initiativ, sier biblioteksjef Siri Vikse.

Les mer om bokstartprosjektet vårt her

Glade givere og mottakere! Fra venste: Siri Vikse (bibliotesjef), Astrid Børresen (banksjef i SR-Bank, Haugesund), Ingrid Bie Helgesen (Barnebibliotekar), Ruvejda Trkulja (avdelingsleder på helsestasjonene), Hege Vikse (bibliotekar) og Inger Rossebø (Banksjef i SR-Bank Tysvær)