Når:
21. november 2019@20:00-21:30
2019-11-21T20:00:00+01:00
2019-11-21T21:30:00+01:00
Pris:
250,-

Sist november kom debutalbumet «Priser Veiene»– og for et album dette er! Toner og poesi i skjønn harmoni, med dikterne Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg som bærebjelken og en ambulerende gjeng med musikere: Amund Maarud, Mathias Eick, Knut Reiersrud og Ola Kvernberg. Buicken tar oss med på en reise hvor vi blir kjent med ulike skjebner i inn- og utland, som Saabye Christensen og Tom Stalsberg portretter så levende. Vi skal innom den mørke siden av «The American Dream», hun som gikk nedom og hjem, Laila som serverer brun saus på alle landets veikroer, junkien på 7/11 og Amy som vi tapte.

Forestillingene er varierte med fortellinger tonesatt av musikk i tillegg til egne soloinnslag av musikerne. På scenen er de alltid Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg, i tillegg til to av musikerne. Kveldens musikere er Amund Maarud (gitar) og Mathias Eick (trompet).

Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet. De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og flasker.

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi.

PS: Dur er døden, moll er moro.

Foto: B.T. Stokke

Billetter: https://haugesundbibliotek.ticketco.events/no/nb/e/buicken__saabye_christensenmaarudeickstalsberg