Nå blir det høreføljetong! Hver kveld kan du høre et kapittel eller to av Jules Vernes bok «En verdensomseiling under havet»
Den boken ble skrevet for 150 år siden, altså i 1870, og på den tiden fantes hverken biler, eller fly. Elektrisiteten var så vidt oppfunnet, men ytterst få hadde tilgang.
Verne var franskmann og veldig opptatt av oppfinnelser. I bøkene sine fant han opp ting som faktisk ble oppfunnet årtier etter at han skrev om det!
Så her er det duket for en spennende eventyrstund. Ja, faktisk flere siden en hel bok skal leses!
Boken passer for de fleste, også voksne, men kan kanskje bli litt vanskelig å forstå for de minste. Og det kan nok være partier som er litt skumle. Jeg legger ut filer som er bare lyd, men dere må gjerne se introduksjonsvideoen for å komme i litt stemning. Det blir lagt ut en snutt hver kveld til fast tid, men man kan høre det når som helst etter det.
Velkommen til lesestund fra mitt hjemmekontor!
Hilsen Siri
PS. Dette er laget på enkleste vis, jeg kan ikke klippe i hverken video eller lydklipp, og ikke kan jeg fransk heller, så dere får bære over med at jeg kanskje roter litt med vanskelige ord eller vendinger. Jeg har bestemt meg for at det er viktigere at det blir noe, enn at det blir perfekt. 😊