Lenke til arrangementet
Hvordan ta vare på kjærligheten både i hverdagslivet generelt og i korona-tiden spesielt?
Forfatter og parterapeut Bjørk Matheasdatter holder et foredrag / mini-kjærlighetskurs til inspirasjon, glede og ettertanke,
om hva vi kan gjøre for å ha det bra i våre nære relasjoner.
Bjørk er forfatter av boken «Å elske og bli elsket- hvordan ta vare på kjærligheten» (Gyldendal) , som til nå er kommet i 5 opplag og trykket i 14.000 eksemplarer. Sissel Gran sier dette om boken: «En godtepose til alle som er opptatt av kjærlighet.»
På lydboktjenesten Fabel er det lagt inn mange gode anmeldelser av boken, som Bjørk leser selv: «En fantastisk bra bok. Den aller beste lydboka jeg noen gang har hørt.»
Frode Thuen sier om Bjørk:
«Jeg tviler på om det er noen i Norge som kan formidle kjærlighetslivets mange gleder og utfrodringer med så stor inderlighet og varme, innsikt og klokskap som det Bjørk Matheasdatter gjør.»
Gjjennom snart tjue år har Bjørk formidlet kunnskap om kjærligheten og gitt verktøy og inspirasjon til å ta vare på den, gjennom utallige parkurs og foredrag. Matheasdatter er parterapeut og realsjonspedagog, fast spaltsit i Dagbladet Magasinet og har også vært tilknyttet Modum Bad i en årrekke.
Møt henne live på Prosit sakprosa!