Den 11. november hadde vi et illustrasjons- og skrivekurs for barn! Dette var en stor suksess og vi har gledet oss til å dele resultatene med verden. Vi hadde dette arrangementet først og fremst for å skape rom for barn å kunne få en plass å la fantasien slippe løs uten grenser. Samtidig var dette en start på det vi kaller for skissebokprosjektet!

Skissebokprosjektet er et samarbeid mellom Haugesund Kommune og Haugesund folkebibliotek. Fribykunstner Evan Hikmat har vært med på å utvikle konseptet. Prosjektet går ut på at barn får med seg 1 skissebok som de skal fylle med tegninger.

Om prosjektet:

Når man mottar skisseboken er det opp til deg å bestemme hva du vil fylle den med. Kanskje vil du tegne noe sprøtt som en robot med vinger og en cowboyhatt? Eller kanskje noe du kan se? Eller begge deler? Her er det ingen regler!

Når skisseboken er full kan du levere den til biblioteket (hvis du vil). Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, vil skisseboken bli digitalisert og publisert av Trykk16-prosjektet. Den vil også bli en del av bibliotekets lokalsamling. Husk å skriv navn og kontaktinformasjon.

 

 

Tegninger fra illustrasjonskurset 11. november: