På onsdag braker det (stille) løst på biblioteket. Hvorfor det? Jo, for da begynner årets sommerles!

Du har kanskje hørt om det fra tidligere år, eller kanskje du aldri har hørt om det før nå, uansett, la oss fortelle deg om årets kuleste lesekampanje for barn.

Sommerles er en årlig lesekampanje for alle barn fra 1.-7. klasse. Man melder seg opp på sommerles.no, hvor man kan registrere hva man har lest. Når man registrerer bøkene vil barna kunne tjene opp poeng som gjør at man går opp i level og kan vinne premier.

På den samme nettsiden kan barna også følge med på hva vennene leser og få en statistikk over sin egen lesing.

Registrering starter 1. juni og kampanjen varer til 31. august.

Meld deg på her.

I den samme forbindelse har vi produsert vår helt egen sommerles-serie på 4 episoder. Første episode av Petter Papir og biblioteket hvor ingen kunne lese slippes 1. juni. Se teaseren her!

Alle episodene vil være tilgjengelige her.