Lesetips fra Biblioteket

Bokraddel: Bokbad med debutant Kjersti Halvorsen

Bokraddel: Bokbad med debutant Kjersti Halvorsen

Velkommen til nok en ny episode av Bokraddel! 

Denne episoden har bibliotekar Mari snakket med debutant Kjersti Halvorsen om hennes bok “Ida tar ansvar” og det å debutere som forfatter. I tillegg har vi fått Kjersti til å finne frem noen tekster hun skrev som barn! Bli med på en hyggelig samtale.

Lytt til podkasten på din mobil på SpotifyApple podcastsGoogle podcasts, eller hvor enn du vanligvis hører på dine podkaster.

Om boken:
Ida tar ansvar er bekmørk og morsom på samme tid. Den handler om internett-stalking og ensomhet, om å sykle fra katastrofetankene sine, om dronningepler, vannmeloner og hamstere. Men først og fremst handler den om å finne sin oppgave i det aller største gruppearbeidet – livet.

Ida flytter hjemmefra for å studere psykologi på Blindern. Hennes største frykt er terror. Det bedrer seg ikke når hun treffer Aksel, en ensom ulv som tar opp fag og nærer en mistenkelig interesse for våpen. Ida blir både fascinert og frastøtt. For hva er egentlig greia med Aksel, og hva er han i stand til å gjøre?

Gradvis innser Ida at hun må gå drastisk til verks for å stagge sin egen eskalerende frykt. Men ordner det seg alltid for snille jenter? Og hva er, når alt kommer til alt, viktigst: Å redde Aksel, verden eller seg selv?
(kilde: Cappelen Damm)

Boken kan lånes på biblioteket eller på appen Allbok.

Bokraddel: ny episode

Bokraddel: ny episode

Siden biblioteket ble stengt er det mange tilbud for våre lånere som har blitt utilgjengelig. Vi ønsket å gjøre noe med dette og har derfor gjort et forsøk på å bringe den populære tradisjonen Bokraddel hjem til dere! Frem til vi åpner igjen vil Bokraddel være tilgjengelig for alle i form av en gratis podkast som du kan høre når det passer deg. Lytt innom for nyheter og boktips fra oss!

Bokliste Bokraddel:

Hope, Anna – Forventning

Anfinnsen, Kjersti – De siste kjærtegn

Stoltenberg, Hanna – Nada

Holmås, Ragnhild – Men du ser ikke syk ut

Enquist, P.O. – Lignelsesboken

Wells, Benedict – Becks siste sommer

Montgomery, Hedvig – Ungdomsårene (13-19)

Korn, Carmen – Døtre av en ny tid

Paasilinna, Arto – Ut å finne bestefar

 

Nyheter og sommertips på tampen:

Montefiore, Santa – Nå og tilbake

Kamali, Marjan – Den lille papirhandelen

Säfstrand, Caroline – Villa havbris

Richell, Hannah – Huset ved elven

Shipman, Viola – Sommerhuset