Biblioteket vil tilby våre faste lånere å bestille bøker til påske.

Bestill bøker på e-post: folkebiblioteket@haugesund.kommune.no

Og oppgi:

  • Lånernummer:
  • Navn:
  • Hva du ønsker å låne:

Bestillingen må være sendt på e-post til oss senest tirsdag 31.03.2020. Vi pakker bøkene i en pose til deg som du henter i hovedinngangen. Ring tlf. 52744460 når du er her, så åpner vi for deg. Maks en pose bøker per låner. Vi kan ikke garantere at vi har bøkene du/dere ønsker på biblioteket akkurat nå. Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, får du dette også. OBS! Kun lånere som tar kontakt på forhånd får hente bøker.

Bøkene kan hentes torsdag 02.04.2020 mellom kl. 12:00-15:00 eller fredag 03.04.2020 mellom kl. 12:00 -15:00. Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Hvis du har luftveissymptomer, eller sitter i karantene kan du ikke hente bøker, men kan sende noen andre for å hente for deg. Vi kan også tilby hjemkjøring, så langt som det er mulig, dersom du ikke har andre muligheter.

NB! Det er ingen mulighet til å bytte, eller levere tilbake bøker. Det som er lånt beholdes til biblioteket åpner opp igjen, det vil ikke bli sendt purringer i denne perioden. De ansatte er av smittevernhensyn pålagt å ikke ha direkte kommunikasjon med lånerne.