Haugesund folkebibliotek søker barne- og ungdomsbibliotekar i fast stilling.

Les hele annonsen her

Haugesund folkebibliotek er en av de viktigste kulturinstitusjonene i regionen med sine over 150 000 besøkende i året. Biblioteket har et sterkt fagmiljø med 13 ansatte fordelt på 12,2 årsverk. I et nyoppusset praktbygg midt i sentrum av Haugesund driver biblioteket et svært aktivt tilbud og har de siste årene vunnet kulturpriser, tilgjengelighetspris og vært nominert til Årets bibliotek i Norge i 2020 og 2021. Biblioteket har mange innovative ansatte som skaper nye tilbud for innbyggerne.

De siste årene har biblioteket blitt en av de mest populære møteplassene i regionen vår. Vi har mange attraktive kulturtilbud og samfunnsaktuelle arrangementer, en populær kafé, byarkiv, podkaster, gamingrom, meråpent og satsning på E-kultur. Det er også etablert en ny stor park tilrettelagt for arrangementer tilknyttet biblioteket. Mulighetene til å utvikle nye tilbud og innhold av høy kvalitet ligger derfor svært godt til rette.

Vi arbeider målrettet med å styrke vårt tilbud til barn og unge, og lyser derfor ut en 100% stilling til arbeidet med samlingsutvikling og formidling. Du vil få ansvar for innkjøp, katalogisering og pleie av samlingen til barn og unge. Stillingen vil også ta del i formidlingsarbeidet til barn, med klassebesøk, barnehager, hverdagsformidling og planlegging av større arrangement som Barnas Superlørdag, Kulturnatt m.m.

Vi leter etter deg som mener at formidling av litteratur til unge lesere er viktig. Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, og er ikke redd for å gi av deg selv og er glad i nye utfordringer.

Du møter kolleger som ikke er redd for å prøve nye ting, som elsker rare nye ideer og har et stort hjerte for inkluderingsarbeid og hverdagsformidling.