På grunn av skole- og bibliotekstenging har vi bestemt oss for å utvide Les mer!-aksjonen i tid så flere kan få tid og anledning til å lese 30 bøker.

Ny sluttdato er 1. september 2020, som betyr at du kan lese hele sommerferien!

For dem som skal delta på Sommerles er det lov å skrive bøkene man leser der også på Les mer!-skjemaet.

Samtidig må vi dessverre avlyse den store lesefesten 9. juni.

Akkurat nå er det ingen som vet hvordan ting vil være i september, og hva som vil være lov av arrangementer, så derfor kan vi foreløpig ikke sette opp noen ny fest. Men vi skal finne en måte å hedre alle som fullfører leseaksjonen uansett, og nå har vi god tid til å finne ut hvordan.

Popkorngavekortet på Edda kino som man får ved 15 leste bøker er gyldig ut 2020. Vi regner med at kinoen og biblioteket vil åpne igjen på noenlunde samme tid, og da skal vi være klare med popkornkort til alle som kommer innom med utfylt skjema!

På barne- og ungdomsavdelingen savner vi lånerne våre veldig. Det er fryktelig kjedelig her uten dere!!! Vi håper at det ikke blir lenge til vi får se dere igjen.

Mens vi venter kan dere lese bøker dere har hjemme, på skolen (etter hvert), på Allbok og andre ebok-apper og ellers der dere finner en bok. Når vi leser kan vi reise til andre steder og tider, møte nye folk og oppleve spennende, dramatiske, romantiske eller morsomme ting – akkurat det man trenger når hverdagen er litt rar.

Lykke til med lesingen!