Velkommen inn!

Fra 2. Juni kan du endelig komme inn på biblioteket for å låne og levere bøker igjen.

Vi følger myndighetenes råd for smittevern og begynner en gradvis gjenåpning. Vi åpner et lite område i 1. etasje, med et utvalg fra samlingen. Biblioteket vil ha følgende åpningstider:

Mandag: 16 – 19, tirsdag – fredag: 12 – 15

Det er begrenset hvor mange som kan oppholde seg i biblioteket samtidig. Alle besøkende oppfordres derfor om å ikke oppholde seg i lokalene lenger enn nødvendig. Barn bør bruke biblioteket i følge med familie/foresatte.

Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene, kan du ikke hente eller levere bøker.

Det er håndsprit tilgjengelig ved inngangen og ved selvbetjeningsautomatene.

Tjenester i biblioteket

Alt utlån og innlevering skal skje på selvbetjeningsautomatene.
Har du fått hentemelding finner du selv materialet på hentehylla og låner det på automatene.

I skranken kan vi kun hjelpe til med forespørsler som tar kort tid, som å opprette lånekort og få ny pinkode. Alle andre henvendelser må foregå på epost eller telefon (52744460, kl. 10-15 på hverdager)

Det er kun åpent for utskrift via Princh fra egen enhet, det gis ikke mulighet for kopiering / skanning inntil videre. Princh forutsetter betaling med kredittkort direkte i Princh. Vi tar ikke imot betaling i skranken. Publikums-PC-er og nettbrett er ikke tilgjengelig for bruk i biblioteket.

Bestille

Du kan bestille bøker, filmer, musikk og lydbøker fra våre nettsider og i appen Bibliofil. Du vil få en melding når materialet er klart til avhenting. Det er nå mulig å bestille fjernlån på bibsok.no.

Vi kan dessverre ikke ta imot grupper som barnehager, skoleklasser, studiegrupper m.m. Det lånes ikke ut møterom/grupperom.

Kafeen er stengt inntil videre. Det er ikke mulig å benytte meråpent bibliotek.

Følg med her på hjemmesiden og Facebook-sidene våre for å holde deg oppdatert på tjenestetilbudet og åpningstider.

Vi gleder oss til å se dere igjen!