Til arrangementer

Åpen lesesirkel: Havets kirkegård

Lesesirkel
Voksne

I oktober leser vi boken "Havets kirkegård" av Aslak Nore. La deg bli revet med i høstmørket!

Oktober. "Havets kirkegård" av Aslak Nore. Lesesirkel 24. okt kl 17:30
Oktober. "Havets kirkegård" av Aslak Nore. Lesesirkel 24. okt kl 17:30
Oktober. "Havets kirkegård" av Aslak Nore. Lesesirkel 24. okt kl 17:30

Gratis - ingen påmelding

Dato

tir 24. oktober 2023

Tid

17:30 - 18:30

Sted

Haugesund folkebibliotek

Velkommen til Åpen lesesirkel!

I oktober leser vi den spennende boken "Havets kirkegård" av Aslak Nore. La deg bli revet med i høstmørket!

Om boken:

Åtti år etter at hurtigruteskipet D/S "Prinsesse Ragnhild" forliste utenfor Bodø, forsøker Sasha å finne ut hvorfor farmoren Vera plutselig tar livet sitt. Vera var passasjer på båten den gangen, og hun og sønnen Olav overlevde mens hundrevis av andre druknet, deriblant ektemannen hennes. Vera ble forfatter, men da hun forsøkte å skrive om det som skjedde den gangen, tok karrieren brått slutt. Noen ønsket å hindre henne i å avsløre hva som skjedde den dagen skipet gikk ned. Nå er det Sashas tur til å grave i historien. Romanen er en reise langs norskekysten i både fortid og nåtid. Den handler om romantiske og tragiske familieforhold og om maktkamp og lojalitet.

Hva er åpen lesesirkel?

En åpen, uforpliktende lesesirkel uten påmelding. Vi setter opp lesesirkler god tid i forveien. Du velger selv hvilke bøker du ønsker å lese og hvilke ganger du ønsker å møte. Lesesirkelen arrangeres av frivillige samtaleledere. Velkommen til en likestilt samtale om leseopplevelsen din!

Hva er en lesesirkel?

En lesesirkel eller bokklubb er en gruppe lesere som bestemmer seg for å lese samme bok, og snakke om det etterpå. Det kan være en berikende erfaring å utveksle synspunkter og ideer på den måten, ofte like spennende som selve lesningen av boka. I en lesesirkel kan man diskutere ulike aspekter ved boka og leseopplevelsen: tematikk, karakterene, plottet eller stilen.

Relatert litteratur

Kontakt

Haugesund kommune
Ansvarlig redaktør: Siri O. Vikse
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content