Til arrangementer

Forfatterbesøk og konsert: Lars Elling og Stian Carstensen

Musikk og konsert
Voksne

Velkommen til en underholdende kveld i sanatoriet!

Legg til i kalender
Lars Elling og Stian Carstensen: En kveld i sanatoriet
Lars Elling og Stian Carstensen: En kveld i sanatoriet
Lars Elling og Stian Carstensen: En kveld i sanatoriet

Arrangementet krever billett

Dato

man 27. mai

Tid

19:30 - 21:00

Sted

Haugesund folkebibliotek - Rabinowitz

Kjøp billett

Kunstmaleren Lars Elling leverte en av bokåret 2022 sine største overraskelser med boken "Fyrstene av Finntjern". Nå har han skrevet bok om sin nære venn Stian Carstensen.

Dobbeltalbumet Musical Sanatorium er det musikalske geniet Stian Carstensens foreløpige hovedverk, og samtidig er det en løpende kommentar til komponistens mentale sammenbrudd og påfølgende tilfriskning gjennom musikken. Lars Elling har stått tett på opphavsmannen og alt han opplevde i tiden det tok å fullføre verket.

I den nye boken Ved porten til stillhetens skog forteller Lars Elling om tilblivelsen av dette verket, om livsfarlige nedturer og forsiktige oppturer, om spillejobber og utstillinger, knall og fall, og om plikten til å rose de aller beste. Elling beveger seg uanstrengt og velformulert mellom høyt og lavt i dette portrettet av en venn i nød. Det handler om vennskap og kunstnerskap, genialitet og galskap, sorg, estetikk og musikkens helende kraft.

Møt Lars Elling og Stian Carstensen i samtale om boken. Det blir opplesing fra boken og live musikk ved Stian Carstensen!

Relatert litteratur

Kontakt

Haugesund kommune
Ansvarlig redaktør: Siri O. Vikse
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content