Til arrangementer

Haugesund Viseklubb: Oscar Danielsson

Musikk og konsert
Voksne

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner.

Legg til i kalender
Oscar Danielsson
Oscar Danielsson
Oscar Danielsson

Arrangementet krever billett

Dato

tor 19. september

Tid

20:00 - 21:30

Sted

Haugesund folkebibliotek - Fagavdelingen i 2. etasje

Arrangør

Haugesund Viseklubb
Kjøp billett

Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo» med sin legendariske "Besvärjelse", og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 49-åringen på besøk til Haugesund Viseklubbs med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Merk: Konserten spilles i andre etasje i biblioteket (gamle barneavdelingen) og har en maks kapasitet på 90 personer. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kontakt

Haugesund kommune
Ansvarlig redaktør: Siri O. Vikse
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content