Til arrangementer

Sildajazz: Ungdomskonserten - Jonas Benyoub

Musikk og konsert
Ungdom
Barn

Jonas Benyob - en av hiphop-Norges desidert viktigste artister.

Legg til i kalender
Jonas Benyoub
Jonas Benyoub
Jonas Benyoub

Arrangementet krever billett

Dato

lør 10. august

Tid

18:00 - 19:00

Sted

Haugesund folkebibliotek - Bibliotekparken

Arrangør

Sildajazz
Kjøp billett

Dersom du er kunde av Haugaland Kraft får du billetten til 150 kroner via deres kundefordelsprogram. Promokode finner du i Mitt Hjem-appen.

Ungdomskonsertene vi gjør i Bibliotekparken i samarbeid med Haugaland Kraft har blitt en stor suksess for byens ungdommer. Og i sitt tredje år kan vi vel si at grunnlaget for en tradisjon er lagt!

I år er vi utrolig stolte over å få besøk av Jonas Benyob - en av hiphop-Norges desidert viktigste artister.

Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt, har Jonas Benyoub en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer.

Jonas er født og oppvokst i Oslo, og har bemerket seg i musikkbransjen i ti år. Han hylles ofte av sine musikk-kollegaer og har blitt omtalt som «en av de aller, aller beste vi har i rapfeltet» av P3. Høsten 2022 ble han tildelt både «Årets Stjerneskudd» prisen under By:larm og «Årets Gjennombrudd» på P3 Gull.

Debutlåta «Youm Wara Youm» ble utgitt i 2017, og ble brukt i NRK-suksessen SKAM. Siden den gang har Jonas etablert seg som en av de mest kredible rapperne i landet, med en merittliste bestående av features med blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior, og Yousef fra Madcon. Han er også en solid låtskriver, og har skrevet låter for- og med blant annet Karpe, Stig Brenner, Hkeem og Temuur.

I 2022 ga Jonas ut debutalbumet ZeroLove, som gikk rett inn på Topp30-lista i Norge samme uke som utgivelsen, etterfulgt av albumets del to, ZeroLove Deluxe som resulterte i den gjeve Spellemansprisen for årets Hip Hop.

Dørene åpner 17.30.

Kontakt

Haugesund kommune
Ansvarlig redaktør: Siri O. Vikse
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content